Hi, dit ben ik!

Ik ben een vrolijke creatieveling afkomstig uit de Randstad. Ik hou ervan om foto’s en video’s te maken. Het liefste maak ik een toffe reis en leg ik deze vast. Er valt nog zo veel te ontdekken en ervaren!

Hiernaast doe ik aan voetbal en speel ik af en toe wat gitaar. Ik heb veel verschillende interesses dus ik probeer mezelf altijd te blijven ontwikkelen. Echter doe ik deze dingen liever samen (na de benodigde alone time) dus omring ik mezelf met leuke mensen. 

PSX_20210504_234107
PSX_20210504_234906-min

Mijn reis

Ik ben een enthousiaste en leergierige designer met een interesse in psychologie. Door de jaren heen groeide mijn passie voor design meer en meer. Door het doen van projecten met echte opdrachtgevers en het lopen van leerzame stages, heb ik ontdekt dat ik erg empathisch ben en goed onderzoek belangrijk vind. Zo kan ik de uiteindelijke keuzes in mijn ontwerp onderbouwen. Want is de gestelde vraag wel echt de achterliggende behoefte? Of zit het probleem eigenlijk ergens anders? In het designproces vind ik het belangrijk om bewust afwegingen te maken tussen de verschillende belangen en mogelijkheden vanuit de opdrachtgever, gebruiker en techniek. Op deze manier maak ik graag ontwerpen die een positieve impact hebben op de wereld. 

Toekomstbeeld

Deze zomer ben ik afgestudeerd met een 9,5 voor mijn afstudeeropdracht. Hierbij ben ik vaak uit mijn comfort zone gegaan waardoor ik veel heb kunnen leren. Ik stel altijd vragen om mezelf te blijven ontwikkelen als ontwerper maar ook als persoon. Ik omring mezelf graag met mensen met dezelfde maar ook juist een andere mindset. Dit biedt veel mogelijkheden om te groeien. 

In de toekomst deel ik ook graag mijn kennis met anderen door bijvoorbeeld het begeleiden van stagiaires of het informeren over het belang van ons vakgebied.

Zin om even te praten?

Stuur een mailtje naar sanne-eikelboom@outlook.com

Bel naar +31 6 39223914

Of stuur een berichtje op LinkedIn